Hiphei! Huomenna alkaa pääsiäisloma, ja minä onnenpekka saan olla lomalla torstaista maanantaihin, kiitos jonkun hei-juostaan-joku-random-lenkkipolku-lauantai-aamuna-koko-koulu-jutun takia : DD. Huominen on pyhitetty paitsi Ruskan meikkaamiselle, myös kaupassa käymiselle, turkinpippurien ostamiselle ja kaikkien Lord of the Rings Extended Editionejen katsomiselle!! Ja ehkäpä käväisen myös Lähetystorilla, tekee mieli vänertää joku haltiamekko ja verhot on kivoja materiaaleja semmoisiin. Olin melkein unohtanut, kuinka ihanaa aikaa loma on. Saisi kesälomakin jo tulla, paitti että ennen kesälomaa, toukokuun puolessavälissä joudun kestämään ainakin kuusi perättäistä eri aineen koetta *sigh*.

Sunnuntainen yhteisvastuukeräys meni loppujen lopuksi aika hyvin, vaikka jalathan siinä tulivat kipeiksi. Pyysin eräältä vanhemmalta naiselta "lahjoitusta Yhteisvastuu-keräykseen", mutta ei, hän vain mutristeli ja paineli tiehensä. Paikallaan jököttämisellä ja ihmisiä anovasti tuijottamalla sain ainakin kolmekymppiä kasaan : D. Useimmat vilkuilivat varovasti ympärilleen ja pudottivat kolikoita nopeasti keräyslipaaseen, mutta jotkut toivotivat hyvää pääsiäistä, katsoivat silmin, hymyilivät ja totesivat tekevänsä tästä nyt lahjoituksen hyvään tarkoitukseen. Kiitokset heille, he paransivat uskoani aikuisiin ihmisiin.

Niin, ja samana sunnuntainahan äiti päätti kutsua meille oman äitinsä ja siskonsa meille viettämään myöhästyneitä (kaksiviikkoaköhköh) synttäreitäni. Sain lahjaksi Siuntio Silosäkeen Tarinoita, pieniä keltaisia narsisseja ja Perillinen-trilogian kolmannen osan Brisingr, eli Eragonia. Olin unohtanut, kuinka hyvä kirjasarja se on (Tarun Sormusten Herrasta lumoissa, tietysti : D) ja luin koko kirjan loppuun tänä aamuna kuvistuntien välillä. Ihmettelen, miten se C. Paolini on voinut keksiä niin hienon sanan kuin Brisingr.
Köh, eilen oli ruotsinkokeet, joihin luin mitättömän vähän, mutta kaipa ne ihan hyvin menivät. Kai.