Huhhei, tänään oli toinen kesätyöpäivä kaverini Iidan äidin työpaikalla postitushommissa. Eilen tarroitimme 3 700 kirjekuorta osoitelappusilla ja tänään aloimme survoa kirjekuoriin katalogeja ja erinäisiä papereita tietyssä järjestyksessä+sulkea kirjekuoria sievästi. Kuusi sangen kivuliasta paperihaavaa sormissa ja niska kipeänä. Onneksi siskoni tulee huomenna mukaan, jos saisimme urakan hoidettua nopeammin.
Luojalle kiitos myös mukavan kokoisesta palkasta, jolla saan ostettua kankaita ja muutamia uusia vaatteita, sillä minulla on vain yhdet farkut ja voisin tarvita toiset, yksi lisähuppari ei myöskään olisi pahitteeksi. Lisäksi menen ja ostan trikoota ja ompelen itselleni T-paitoja, joihin painan hauskoja tekstejä ja yksinkertaisia kuvia.

Hiphei, tällä viikolla saapui myös Suuri Käsityölehti mukanaan ihanan kevyen tunikamekon ohjeet!~ Arvatkaapa kuka heti sopivan kankaan löydettyään ompelee sellaisen, hmm? Odottakaapa, kun pääsen töistä, ompelen itselleni a. tunikamekon ja b. kesämekon, jonka kaavan löysin ainakin 20 vuotta vanhasta käsityölehdestä, jonka sain mummilta. Oikein kaunis, kellohelmainen leninki. Pyydystin lisäksi mummoni poisheitettävistä tekstiileistä vanhat verhot, kaunista ruskeaa kangasta valkoisilla kuvioilla. Kuulostaa ehkä kummalta, mutta minulla kangastelee mielessä retrotyylinen mekko. En kyllä tiedä retroilusta itse asiassa mitään, mutta... enköhän jotain keksi. Olen aina ennenkin keksinyt : D

Nyt tuli taas lyhyt kirjoitus, mutta äiti hätistää pois koneelta, sillä on herättävä aikaisin töihin. Ja sen jälkeen viikonloppu!