Päivän kappale : D

Olin koko lauantain menossa. Huhhei, aamupäivällä oli liikuntapäivä koulussa, joten kävelimme tukioppilasluokkamme kanssa Hanikassa ja hienosti meni : D. Koulusta suoraan kotiin ja suihkuun ja sitten pikavauhtia bussipysäkille ja Kamppiin riparikavereitten ja siskon kanssa ostamaan ystävälle lahjaa. Ostin Fazerin suklaalevyn ja Lord of the Rings: The Two Towers -soundtrackin. Palasin kotiin viiden maissa, pakkasin nopeasti ja painuin ystävän luo parin muun ystäväni kanssa yökyläilytarkoituksessa : ). Kiireinen päivä, eikös? Katsoimme Wildchildin ja Kaunottaren ja Kulkurin, sekä aamulla vähän aikaa Rölliä ja Metsänhenkeä :P. Tykkäsin kaikista leffoista ihan älyttömästi, mutta tuo Rölli on varmaan lähimpänä sydäntä <3. Näyttelijät ovat sympaattisia, puvustus ja lavastus ihania ja musiikki suorastaan henkeäsalpaavaa.

Ja nyt kun muistan sanoa, lähetin Latidollille viestiä. Tilaukseni on jo pari viikkoa myöhässä! Vastasivat nopeasti ja lupasivat lähettää nuken tämän kuun puolivälissä. Saas nähdä >_<

Ja ennen kuin kukaan ihmettelee otsikkoa, se on mistäpä muualta kuin Rölli-leffasta, Lakeijan Manaus -nimisestä laulusta.