Pisteet sille, joka sai selvää otsikosta! :D

Perjantaisen opon kanssa käydyn  "Jutellaanpas-vähän" -hetken jälkeen ymmärrän vihdoinkin, mitä tahdon peruskoulun jälkeen tehdä! Käyn lukion ja hakeudun ammattiopistoon opiskelemaan tekstiilialan artesaaniksi. Hoo, mikä neronleimaus, the Suuri Ahdistus hellitti ihan vain sen takia, että joku kertoi minulle, mitä voin loppuelämäni tehdä. Ja mikäs sen mukavampaa kuin käsityöt~

Ja olen näköjään ottanut sydämelleni myös the Suuren Kirjojenlukuprojektin. Eräänä päivänä meni Ronja Ryövärintytär, joka on ihana kirja, mutta johon en ole aikoihin jostain syystä kajonnut. Seuraavaksi Mio, poikani Mio, ja sen jälkeen Titaanien Kirous, jota sitäkään en ole pitkään aikaan lukenut. Nyt on menossa Salamavaras. Hivenen väärässä järjestyksessä kenties, mutta olin unohtanut, miten hauskoja nuo Percy Jackson -kirjat ovat. Seuraavana tähtäimessä varmaankin Maameren Tarinat, jota en ole saanut luettua ekaa osaa pidemmälle.

Nyt sormet syyhyä kaikenmoisesta tekemisinnosta erittäin pahasti. Juuri nyt vain ei tunnu olevan aikaa käsitöille, kun on kaikenmaailman kokeita ja kouluhommia, ja sää on kylmä, kostea ja pimeä ja ikävä! Elikkä ei yhtään inspiroivaa. Keskiviikkona onkin sitten kemiankokeet, eli turha haaveilla metsään pääsemisestä ja kauniista suolataikinatöistä. Metsään en ole aikoihin päässyt, kun yhdeltä jo alkaa ulkona hämärtää, tai ainakin tulee huomattavasti pimeämpi fiilis. Miksei noista paksuista pilvistä, jotka peittävät taivaan, voisi sataa lunta?

Ja joululahjat on suurin piirtein keksitty niille, joille haluan jotain antaa. Koulukavereille olisi vielä kiva keksiä jotain, mutta saas nähdä, saanko mitään aikaan. Todennäköisesti en :D.

Olen sunnuntaina menossa Hvittorpiin seurakunnan linnanjuhliin, eikä minulla ole pukua! Olen kyllä ajatellut sen tekemistä, mutten ole vielä suunnitellut sen tarkemmin kuin että pitkät helmat, tummansininen ja hihaton. Katsotaan, saanko mitään aikaan senkään suhteen vai menenkö sinne viime vuoden Ropecon-asussa x)