Oikeasti, joskus yllätän itseni pahemmin kuin kukaan muu koskaan, varsinkin musiikin suhteen. Saanko esitellä kaksi uusinta suosikkikappalettani: Globus - Orchard of the Mines sekä Berryz Kobo - Otakebi Boy WAO!
Miten voi ihmisen musiikkimaku ulottautua näin laajalle alueelle? Outoa : D

  Joo, kuten viime kirjoituksessa aavistelin, tulin tosiaan kipeäksi. Olin viime perjantaina pois koulusta, ja vaikka olen edelleenkin sekä nuhainen että yskiväinen, olen sitkeästi ollut koko viikon koulussa. Ärsyttävintä on tämä yskä: Yskin koulussa, bussissa, kotona, nukkumaan mennessä, kurkkupastilleja syödessä, aina ja kaikkialla. Alkaa todellakin nolottaa, kun yskin yskimistäni semmoista kunnon keuhkoista asti rohisevaa yskää ja saan kaikki uskomaan vakaasti, että tartutan jotain tappavia yskäbasilleja ympäriinsä. Pitäisikö mennä lääkäriin?

 Ompelin tänään koulussa kolme ja puoli neulatyynyä. Kaksi ensimmäistä on hyvin perusmallisia, käsivarressa kuminauhan avulla pidettäviä neulatyynyjä, toinen mustaa, toinen punaista... Mitähän se oli? Hieman sametin tapaista, ultranöyhtäävää kangasta : D. Plyysiä, ehkä? Kolmanneksi päätin tehdä sellaisen hienon neulatyynysormuksen, koska Madhatterilla oli Tim Burtonin Alice in the Wonderland -leffassa sellainen : D. Siitä tuli hiukan kireä, enkä oikeastaan usko käyttäväni sitä paljoakaan. Mutta ompahan minulla nyt samanlainen kuin yhdellä esikuvallani <3. (Höh, miksi ihailisin todellisia henkilöitä, kun kuvitteelliset ovat usein nerokkaampia? : D)

  Asiasta viidenteen, kuten entinen luokanvalvojani aina sanoi, olen haksahtanut uuteen TV-ohjelmaan : D. En yhtä pahasti kuin Lostiin, ehen, mutta mukavasti kuitenkin. Lienette kuulleet The Vampire Diaries -nimisestä draamasarjasta? Ei, en ole erityisen ihastunut vampyyreihin, en erikoisemmin välitä sarjan pääpariskunnasta, Elenasta ja Stefanista, joten mikä on sitten syy ohjelman katsomiseen? Damon Salvatore. Kyllä, luitte oikein : D. En minä varmaan edes katsoisi koko ohjelmaa, jollei tämän hahmon näyttelijä, Ian Somerhalder, olisi näytellyt Lostissa hahmoa, johon tunsin itse eniten samaistuvani. Ja sitä paitsi hän on syötävän hyvännäköinen, ja hahmo on nerokas ja hauska. Tarpeeksi hyvä syy : D. Tosin kyllä yleensä nauran katsoessani sitä. Se on vain jotenkin niin... niin... semmoinen : D. Toivon teidän ymmärtävän.

  Mitä ihmettä, tarkastin äsken nopeasti sähköpostini ja huomasin, että minut on valittu testiryhmään testaamaan jotain random laihdutuspillereitä. Mitä ihmettä? Vihjaavatko he, että kaipaisin laihdutuskuuria? : D Voisin kuulemma osallistua nappia painamalla, tilata lääkkeet suoraan kotiini maksamalla vain postimaksut (n. 7 €) ja laihtuisin kahdeksassa viikossa 10 kg. Just niin. : D