Haluan nyt jakaa tämän teidän kanssanne: Tykkään ihan mielettömästi siitä Doven Repair Therapy -shampoon tv-mainoksesta. Siitä tulee hyvä mieli : D

  Katselen samalla Simpsoneita, joten teksti voi olla vähän poissaolevaa ja kirjoitusvirheistä : D. Tosin syytän suurimmasta osasta kirjoitusvirheitä inhaa näppistä!

  Hmm, tekee hirveästi mieli teetä. Ehkä mainoskatkolla sitten... Oi! Nyt tuli mainoskatko! *kipittää keittämään teetä*

  Hmm, tykkään myös tästä nykyisestä ulkoasusta, mutta se on hiukan synkkä. Ei siinä mitään, mutta synkkyys ei mielestäni ole oleellinen osa Novellaa. Pitäisikö olla niin radikaali, että muuttaisi koko blogin Blogspotin puolelle, alkaisi ottaa kunnolla valokuvia ja kirjoittaa englanniksi?
  ...Nääh : D. Tai no, taustaa voisin toki muuttaa valoisammaksi ja alkaa ottaa ihan valokuvia, ja pidän myös älyttömästi englannin kielestä (tavoitteeni on vielä joskus puhua ja ymmärtää englantia yhtä hyvin kuin puhun suomea. Tai ainakin melkein yhtä hyvin :3), mutta ilmaisen itseäni huomattavasti paremmin suomeksi kuin englanniksi.

  Tiesittekö, että kasvatan hiuksiani? Luulen, että taisin mainita sen jo : D. Mutta joka tapauksessa, eivätköhän olkapäitä hipovat kutrini ole siinä ensi vuonna tähän aikaan ihan meillyttävän mittaiset : D. (Yli olkapäiden! gasp! Sitä ne eivät ole olleet pitkään, pitkään aikaan!)

  Sain luettua kaikki Harry Potterit uudelleen : D. Nyt aloitin taas Tuija Lehtisen Liisanblogia. Se on hauska kirja, suosittelen ~
  Harry Pottereista puheen ollen, ensimmäinen Kuoleman Varjelukset -elokuva tulee tässä kuussa, enkä malta odottaa! Eikö kukaan tahtoisi lähteä katsomaan sitä minun kanssani? Lähetin eräälle ystävälleni Facebookissa viestin, että lähtisi kanssani katsomaan sitä, mutta eipä ole vastannut, vaikka patistin häntä tekstiviestilläkin tarkistamaan Facebookinsa.

  Kiitokset seurastanne, palajam taas jonakin päivänä. ja kertokaa nyt joku minulle, mitä haluan KookyGemsiltä!