Hyi minua, taas on mennyt noin sata vuotta kirjoittamatta mitään tänne.

  Ah, kesä tulee niin nopeasti että sitä melkein tuntee itsensä vanhaksi. Niin vanhaksi, ettei mitään erityisen kiinnostavaa tule mieleen. No, voisin mainita tämänpäiväisen hauskan jutun ja kehua erältä nimeltämainitsematonta plastisen muotoilun opettajaa.

  Meidän piti tehdä plastisen muotoilun tunnilla about metrin korkuinen hahmo, joko ihminen tai muunlainen ökkömönkiäinen, jotka myöhemmin koottaisiin seinän kokoiseksi kollaasiksi koulumme tulevaan toimipisteeseen. No, koska täyttämiseen kului vanua aivan järkyttävästi, opettajamme päätti lähteä ruokatunnilla hakemaan sitä lisää. Lähtiessään hän kysyi, pitäisikö tuoda jotain muuta. Minä heitin vitsillä että "Karkkia."
  Ruokatunnin loputtua opettaja palasi ja toi paitsi vanua, myös kaksi karkkipussia : D. Vietimme sitten loppupäivän mässäten hillitysti karkkia ja olimme kaverini kanssa puolipäivän jälkeen iloisessa sokerihysteriassa : D. Oli hauskaa. Ja sain ökkömönkiäiseni valmiiksi. Sillä on tilkuista tehty vartalo ja linttaan lyödyn pallon muotoinen pää, joka on myös tilkuista rakennettu. Yhdeksän silmää ja kahdeksan korvaa, kaikki erilaisia. Yksi lonkero ja neljä erilaista jalkaa sekä kaksi siipeä, joista toinen on katkennut läheltä tyveä. Olen aika ylpeä itsestäni ja pikku ydinvoimamutaatiostani : D

  Joo. Yritän olla vähän aktiivisempi tämän blogin kanssa. Kiitos kärsivällisyydestänne ~