Ja näin alkaa toisen henkilökohtaisen blogini taival, tänään, ööh, 21.8.2008. Edellinen ei ehtinyt edes alkaa, ja ensimmäinen kirjoituskin on täyttä piippiä luettavana. =)
No niin, tämä blogi siis tulee kutakuinkin olemaan sekä nettipäiväkirjani että paikka, missä voin esitellä käsitöitäni, kirpparilöytöjäni ja mielipiteitäni muille. Voin itsestäni sanoa, että olen 14-vuotias, rakastan käsitöitä, roolipelaamista ynnä muuta luovaa ja olen outo. Käyn yhden iloisen yläasteen matemaattis-luonnontieteelistä linjaa (meinasin kirjoittaa ninjaa =)) ja minussa on hiukkasen sitä perusnörttiä ja -hikipinkoa. Tosin, ei hikipingoissa ja nörteissä ole mitään pahaa. Ja tästä pääsemme tämänpäiväiseen pohdiskeluaiheeseemme: Mikä on nörtti?

Noh, kaikkihan nyt tietävät nörtit. Niillä on silmälasit, hammasraudat ja niillä on tylsiä vaatteita ja ne on hyviä koulussa. Nörtit istuvat kaikki päivät tuijottamassa tietokoneen ruutua tai nenä kiinni kirjassa. Eihän ne ole edes ihmisiä. Mutta mietitäänpäs. Etkös sinä, joka juuri eilen haukkunut naapuriluokan Mattia nörtiksi, huomaa istuvasi nenä kiinni tietokoneen ruudussa? Entä sen jälkeen? Niin, onhan tuolla hyviä kirjoja jotka voisi lukea. Etkö sinäkin valita vanhemmillesi, kavereillesi, hammaslääkärille, sille ärsyttävälle kioskin tädille ja vähän kaikille, kuinka sinulla on ihan tyhmiä ja tylsiä vaatteita. Niinpä. Ja entä, kun pari vuotta sitten se Matti oli silmälasipäinen, hammasrautainen nörtti. Nyt se on kunnon hottis; hampaat on suorat rautojen jälkeen, piilolinssitkin se hankki ja nyt kaikki luokan ihQuimmat tytöt kilpailee sen huomiosta. Mitä, jos karsimme paistinlastalla nuo kaikki mainitut ominaisuudet nörteistä pois? Mitä jäisi jäljelle? Niin, ne on hyviä koulussa. Minä ainakin luulen, että jokaiselle koululaiselle maistuisi kymppi tai ysi kokeesta. Jopa sille takarivin taukille, joka pitää aina jalkoja pulpetilla ja sinkoilee kuminmurusia pitkin luokkaa. Tai sille minihameiselle, kymmenen sentin koroilla kulkevalle typykälle, joka huokailee ja luo kaihoisia katseita Mattiin. Mutta jaksaako kaikki raataa koulumenestyksensä eteen? Ei jaksa. Eli kun oikein ajattelee, ovat nämä niin kutsutut nörtit aika ihailtavia tyyppejä.
Eli miksi niitä edelleen haukutaan?

Minä voisin itse asiassa painattaa mustalla valkoiseen T-paitaan "Nörtti ja ylpeä siitä!" =)

Tässä kaikki tältä erää, toivottavasti ette tylsistyneet kuoliaaksi. Ensi kerralla ehkä vähän vähemmän analysointia =))