Otsikko ei siis tarkoita, että olisin kipeänä tai jotain siihen suuntaan, vaan kuuntelen tässä P!nkin sennimistä kappaletta. Eri hauska kappale.

P.S: Jo valaisi minua influence-sanan oikeasta merkityksestä, joka ei suinkaan ole influenssa, vaan vaikutusvalta. Itse olisin sen kyllä tulkinnut influenssaksi, mutta kuunnellaan nyt sitä, joka paremmin tietää :D

No niin, vuoden viimeinen päivä on päälle puolessavälissä. Pitäisi ehkä miettiä sitä kaikkea, mitä on vuodessa saanut aikaan. Ei kuitenkaan tule mieleen mitään erikoisempaa. Ilmeisesti olen ollut hyvä ihminen. Voisin kuitenkin vannoa, että turkinpippureita on tullut syötyä varmaan kymmenen kiloa, ellei enemmänkin.
Luna-koira on ihan paniikissa noiden ilotulitteiden vuoksi. Ei voi lenkillekkään lähteä, kun pienimmästäkin pamauksesta koira alkaa vetää kotiin tai yrittää mennä pysäköityjen autojen alle turvaan. Pöhkö otus :3

Pääsin tänään aamulla kampaajalle. Otsatukka roikkui jo silmillä ja äiti sanoi, että näytän epäsiistiltä. Hiuksista pätkäistiin sentti pois ja laitettiin kuparinvärisiä ja vaaleita raitoja. Olen joskus saanut kuulla, että minula on 'oljenvärinen' ja 'lasimainen' hiuslaatu. Mitähän sekin tarkoittaa? Hiukseni nimittäin ovat aikalailla kaakaon väriset. Tai olivat :D Kampaaja ei tässä riso (päinvastoin), vaan se, että jouduin heräämään sinne yhdeksältä ja olin vime yönä nukahtanut vasta puoli kolmelta. Nuokuin siinä kampaajantuolissa väriaineet päässä ja selkä jäykkänä ikuisuuden. Hobitinkaan lukeminen ei meinannut onnistua, vaan jouduin aloittamaan saman kapaleen aina alusta, kun en ollut sisäistänyt siitä pätkääkään. Vajaa sata sivua muten jäljellä vielä, ja sitten etsin käsiini jostakin Silmarillionin.

Illemmalla ollaan menossa entisten naapureiden luokse kyläilemään. Jippii! : D

Hyvää uuta vuotta kaikille, varokaa niiden rakettien kanssa!