Miten minä satun nykyään kirjoittelemaan ihan ihmeellisiin aikoihin? Ensin aamukymmeneltä tms. ja sitten illalla puoli yhdeltätoista. Selkeästi virittäydyn kesäaikaan.

Kesäaikaan virittymisestä puheen ollen viritin myös blogipohjani kesäisemmäksi. Saas nyt nähdä, kuinka kauan tämä kestää, en näes tiedä, olenko valmis luopumaan kirjapohjastani. Mutta voin yrittää?

Jeps, eli eilen oli ysien juhla, joka oli kyllä ihan hauska, mutta josta jotenkin jäi puuttumaan se särmä, mikä siellä olisi pitänyt olla. Kun pistettiin tanssimusiikkia päälle, vain muutama tanssi, eikä sekään kestänyt kauaa. Ihmiset jakaantuivat pieniin ryhmiin, ja äkkiä juhlat olivatkin jo ohi. Sääli.
Menimme läheiselle uimarannalle nk. jatkoille. Porukkaa alkoi valua paikalle, ja ihmiset esittelivät toisilleen oluttölkkejään ja viinapullojaan. Huhhuh, osa meistä ei ole vielä kuuttatoistakaan! Lisäksi rannalla oli muutama muukin ihminen ja pari pienempää lasta. Ja meno vain koveni.
Allekirjoittanut häipyi seitsemän maissa maistettuaan jotakin omenasiideriä (Pahaa!) sekä jonkinlaista greippisotkuällölonkerojuttua (Vielä ällöttävämpää!) sekä vähän kokista (Aaahh *thumbs up*). Siinä vaiheessa jotkut oksensivat eivätkä pystyneet kävelemään suoraan. Aika surullista.

Onneksi paikalla oli pari järkevääkin henkilöä, joiden kanssa istuskelin hiekalla ja juttelin niitä näitä. Kiitos kaverit, miun ilta olis ollut paljon kurjempi ilman teitä ~

Ja koska miun aamu tulee olemaan hyvin kurja, jos en nyt mene nukkumaan, katson parhaaksi pistää koneen kiinni ja mennä pesemään hampaitani.