Jep, tiedetään. Tuosta edellisestä kirjoituksesta on sellaiset pari viikkoa. Entä sitten? :D

Eilen oli konfirmaatio. Suhteellisen hyvin meni ainakin omalta osaltani, mitä nyt minä ja eräs vieressäni istuva poika istuimme väärään aikaan. Pomppasimme sitten välittömästi ylös. Pahin moka oli se, kun kolmesta penkkirivistä etummaisin lähti väärään aikaan kävelemään alttaria kohti. Viisi metriä käveltyään kaikki kääntyivät ympäri ja kipittivät takaisin istumapaikoilleen :D. Mutta muuten sujui hyvin. Ehtoollisviini oli vain tosi pahaa. Meidän kirkkomme on kuulemma ainoa, jossa ehtoollisleipä dipataan siihen viiniin ja annetaan sitten vasta. Luojan kiitos minun ei tarvinnut juoda sitä viiniä, muutama tippa siinä leivässäkin maistui pahalta. Ja tuon ei siis ollut tarkoitus olla mitään jumalanpilkkaa, vaan rehellinen mielipiteeni sen viinin mausta :3.

Riparilla oli e-rit-täin hauskaa =^O^= ! Pelasin joka päivä ultimatea tai jalkapalloa muiden kanssa, ruoka oli hyvää, järvessä oli kivaa uida, sain paljon uusia kavereita ja opin, että laulaminen on oikeasti kivaa :33. Ennen olin vain lauleskellut yksinäni ja hiljennyt heti, jos joku tuli kuuntelemaan.
   Ja kuten sanoin, eilen oli sitten konfirmaatio ja rippijuhlat. Sain paljon ruusuja, enkä ollut tajunnut odottaa, että kukaan antaisi minulle kukkia~. Konfirmaation jälkeen sukulaisia tuli kakkukahville ja sensellaista. Voin pistää juhlapöydästämme kuvan joku päivä tänne, jos jotakuta kiinnostaa. Ja vaikkei kiinnostaisikaan, pistän sen silti %3.

Asiasta viidenteen, siirryn nyt nukkeasioihin. Hetki sitten pistin tilauksen Latidollille menemään! Tänne saapuu about kuukauden päästä Latidollin Yellow-linjan Lea. En kyllä ihan noin murheellisen näköistä siitä ajatellut tehdä, mutta tuo mutrusuu oli niin suloinen että päädyin siihen. Hahmo ja nimi ja sensellaiset ovat suhteellisen valmiina jo, nyt tarvitaan enää pikkuneiti tänne! Me happy human ^3^