Oli niin tylsää, että muistin jotain kaukaisilta... vuosisadoilta? Muistin nähneeni jossakin blogissa haasteen, jossa piti kertoa kuusi omituisuutta itsestään. Muistan miettineeni silloin, mitä siihen vastaisin, os minulla olisi blogi. Nyt on, ja nyt vastaan tuohon haasteeseen :33

Kuusi omituisuuttani:

1. Tykkään sellaisista vaaleanpunaisista vaahtokarkeista, joita sa irtokarkkiosastolta, varsinkin silloin kun ne on lämmitetty mikrossa. Niistä tulee vaaleanpunaista, kumimaista, venyvää mönjää jota syön sitten lusikalla. Lopuksi koko naamani on ihan tahmea ^O^

2. Jos huoneeni on sotkuinen, en petaa sänkyäni. Se olisi omituista, jos huoneeni olisi muuten sotkuinen, paitsi sänky pedattu. Hassu kontrasti.

3. Ymmärrän täysin kaikki kemialliset reaktiot, muistan kemialiset merkit ja muut kemiaan liittyvät jutut ongelmitta, mutta fysiikka on täyttä hepreaa. Outoa? Jaa-a.

4. Jos olen yksinäinen, alan laulaa. Ihan vaikka olisin kävelemässä kotiin, laulan. Tai jos ole yksin kotona, on pakko sytyttää kaikki valot.

5. Hakeudun usein tietämättäni täysin sekopäisten tai muuten vain outojen ihmisten seuraan.

6. Kuvittelen kaikille esineille sielun. Pienempänä tuli itku silmään, kun hattuhyllymme vietiin pois. Olin vama, että sille tulee paha mieli.

Viskaan tämän haasteen Mindelle! Pidä hauskaa, papunen ;)