Ensimmäikseksi suosittelen lyhytelokuvaa, joka kuuluu ehdottomasti mielestäni Youtuben helmiin. Kermitcassonin Veneficus Terminus, joka ilmestyi siinä kolme päivää sitten ja joka innoitti minua hyyyyviin paljon (niinkin paljon, että ryntäsin lataamaan editointiohjelmaa läppärilleni, joka tosin ei varmastikaan pysty pyörittämään sitä, mutta kokeillaan uudestaan alakerran koneella ; ) ). Uskollisesti tekijän pyynnön mukaisesti olen jakanut videon Facebookissa ja kertonut kavereille, mutta kukaan ei ole innostunut. Isi tuumasi, että hienoja. Muut eivät ole mitään mieltä. Nyt kysyn, mitä te sanotte tämmöisestä? Teme sanoo: Loistavaa, minä kanssa!

  Kävimme muuten siskoni kanssa ostamassa Sinkkuelämää kakkosen ja katsoimme sen muistaakseni perjantaina. Ihan hauskaa katsottavaahan se oli, mutta jotenkin siitä puuttui se, mikä ensimmäisessä leffassa oli. Vaatteetkaan eivät säväyttäneet samalla lailla. Kai se johtui siitä kesähepenien ja maksimekkojen määrästä. Löysin noin kolme asua, josta pidin toden teolla :3. Leffana se oli ihan kiva. Kaikkia, jotka pitivät ensimmäisestä leffasta, kehotan katsomaan. Muita, noh... katsokaa se eka leffa ensin : D

  Asiasta noin kolmanteen, wuhuu! Lunta! Tosin isi informoi äsken, että nyt siellä sataa vettä. Peukut pystyyn lumen pysymisen puolesta!

  Ja aasinsiltaa pitkin takaisin ensimmäiseen aiheeseen: Kertokaapa omia Youtube-helmiänne. Mitkä videot ovat heti ensinäkemältä' päässeet Suosikit-kansioonne ja pysyneet siellä tiukasti?
  Olen ahkera Youtubessa ravaaja, ja rakastan katsella sieltä videoita. Vinkatkaa uusia hyviä videoijia (onko se muka edes sana?), olen avoin niin efektitestauksille, videoblogeille, musiikkivideoille kuin erilaisille tutoriaaleillekin : D