Vähemmän filosofointia ja enemmän valitusta, kiitos!
Saamanne pitää :D

Morkkisaihe 1 A ja ainoa mutta iso sellainen:
HALUAN RUVETA OMPELEMAAN! Mutkumutku en halua ruveta tuhoamaan vaatteita ja sitäpaitsi ei niistä saisi mitään ja sitten vaan tuhoaisin ne ja sitten morkkistaisi vielä enemmän! DDx Ja kaiken lisäksi näppis vammaa.
Ja kaiken lisäksi en kuitenkaan käyttäisi sellaisia vaatteita, joita ompelen, sillä osaisin todennäköisesti ommella vain hameita ja mekkoja ja niitä en käytä, paitti ihan juhlatilaisuuksissa. Tosin, mun juhlatilaisuusasuihin kuluu kyllä kaksi hametta, jotka on muuten prikulleen samanlaisia, paitsi toinen on sellainen ihana sinisenturkoosi ja toinen ruskea, ja suorat mustat housut. Wou, on tyylikäs.
Lisäksi mieltä kaivelee se ajatus viitasta, joka mun piti ommella joskus kauan sitten siitä mustasta fleecestä ja vuorata jollain kivalla kankaalla ja oon niin saamaton, etten oo saanu sitäkään ommeltua. Tosin en kyllä oo löytäny kaavoi, mutten oo ettinytkään.
Lauantaina on kirppis Espoonlahden kirkolla klo 10-13 ja sinne ajattelin vaivautua, jos löytyis vaikka larppiasua ja edes paitaa. Indiskassa olis muuten ollut hyviä, mutta nekin makso kolmekymppiä, joten sai jäädä, katson jos löytyisi halvempi/parempi/kierrätyskelpoisempi. Kotoa en ainaskaan löydä. Ehkä valokuvia lauantaina tai sunnuntaina, jos löydän jotain. Siskon koulussakin on silloin syyslystit ja niissäkin lupailin poiketa. I'm very busy human, I have to look after my business. Hehe, olen hyvä enkussa x).

---

Vietin kymmenisen minuuttia selaillen ihanaa Nelliinan vaatehuone -blogia ja morkkis haihtui hivenen. Voinhan minä kesäksi vaatteita askarrella, tai ainakin omaksi ilokseni. Ylihuomenna kirppis, jonne tunkean, ja eivätköhän asiat käänny oikealle tolalle. Huomennakin koulu alkaa vasta kymmeneltä ;)