Siivosin huoneeni tänään. Mutta se ei olekaan niin ihmeellistä kuin se, että otin KAIKKI kirjat pois kirjahyllystä. Mutta ei tässä vielä kaikki, vaan otin myös KAIKKI MUUT TAVARAT pois hyllystä, pöydältä, yöpöydältä ynnä muilta kivoilta tasoilta, nostin seiniltä ilmoitustaulun ja koriste-esinehyllyn ja sitten huusin isille, että lähden Johannan kanssa ulos ja nyt saa tulla maalaamaan. Nimittäin huoneeni maalattiin tänään~. Sellaisesta vaaleankeltaisesta-keltaisesta valkoiseksi. No joo, olihan se edellinenkin kivan värinen, mutta... kaipasin vaihtelua? Ja sitä paitsi se oli jo niin keltainen, ettei sinne istunut enää mitään muuta. Sitte käyn vielä joku päivä kaupassa hommaamassa vihreetä maalia ja maalaan seinään köynnöksenpätkän. Kakskyt vuotta vanhoissa käsityölehdissäkin voi olla vaikka mitä hienoja ideoita : D.

Mainitsinko muuten, että luin jo sen Brisingrin? Varmaan mainitsin. Nyt on ihan kurjaa, kun muistan että se on hyvä kirjasarja eikä ole sitä neljättä osaa käpälissä >;. Ja haluaisin oman lohikäärmeen <3. Eiku oikeesti, lohikäärmeet on ihania :33. Kuvitelkaapa nyt, miten mukavaa olis silloin, kun se lohis olisi ihan pieni. Voisit istua iltaisin mukavasti sohvalla ja lohikäärme makaa olkapäilläsi ja kuuntelee ääneti, kun selität sille mielessäsi eri sanojen merkityksiä. Ja sen kasvaessa ja pystyessään kantamaan sinua selässään te voisitte yhdessä lentää yli metsien ja järvien. Mutta tässä nykyajassa on varmaan (ja muutenkin) turha haaveilla lohikäärmeistä ja eeppisista taisteluista. Luojalle kiitos myös larppauksesta.

Älkää muuten ikinä loukkaantuko korispelissä (tai yleensäkään missään lajissa) niin, että jokin jänne nilkassa nykäisee pienen palan luusta irti ja nilkka tulee näin ihan pirun kipeäksi. Älkääkä sen jälkeen menkö kahdelle eri lääkärille, jotka molemmat sanovat "Ei se mitään vakavaa ole, laitetaan siihen nyt kuitenkin teippiä tueksi...". Äskenkin nilkka naksahti. Olen ihan pottuuntunut siitä syystä, että jos olisimme heti alussa menneet kunnon lääkärille tämän minun nilkkavammani takia (about 4 vuotta sitten), olisin voinut päästä tähystysleikkaukseen tai saada kepit tai jonkun tuen, mutta koska kaksi ensimmäistä lääkäriä ei nähnyt tilanteessa mitään sen vakavmpaa kuin nyrjähdys, jouduin käymään läpi kivuliaan linkuttamisen ynnä muun sellaisen. Xnvsdhgdnghgcyxu! (<--- se oli toooosi paha kirous.)

Ja ihan by the way nyt puutui jostain syystä koko vasen jalkapohja varpaat ja nilkka (kaiken pahan alku ja juuri) mukaan lukien : D

Kävin muuten sunnuntaina kattomassa Herttuatar-nimisen leffan (The Duchess). Pääosan näyttelijänä oli Keira Knightley, muita en sitten tunnistanutkaan (en kyllä olis tunnistanut Keiraakaan, ellen olis katsonut Pirates of the Caribbeaneja : D). Paitsi sir Charles Greyta näytteli se Dominic enmuistasukunimeä Mamma Mia!-leffasta. Se oli itse asiassa mielenkiintoinen elokuva, kun se perustui kirjaan, joka perustui tositapahtumiin. En ala selittää elokuvan juonta, jos joku haluaa vielä sen käydä katsomassa, mutta puvut olivat ihastuttavia : D.

Pakko vielä lisätä tähän pitkänpitkän kirjoituksen loppuun, että löysin Huuto.netistä oikean aarteen! koitan pitää sen salassa niin kauan, että saan hommattua sen itselleni, mutta jahka niin käy, niin silloin riemu repeää : DDD. Toivottavasti kukaan ei vaan hoksaa sitä ja osta :S.

Ja muuten, minä ja Johanna (teh Larpinkirjoittajaystäväni, jonka olen merirosvolarppimme yhteydessä maininnutkin) tulimme siihen tulokseen, että kirjoitamme toisen larpin kesäloman viimeisille viikoille. Aihe vaan on vielä hakusessa, mutta eiköhän me jotakin keksitä~

Nyt täytynee lopettaa, ettei tämä venähdä ihan tuhottoman pitkäksi, mutta kirjoittelen jossain välissä taas :3