Ihanaa, ihanaa joulua kaikille!

  Ah, pursuan jouluhenkeä ja onnellisuutta ja lämpöä juuri nyt! <3

  Sain ihania ja kekseliäitä ja kauniita joululahjoja ~. Eniten hilpeyttä aiheutti kenties huuliharppu : D. Isi sanoi, että kaikki coolit rokkarit soittavat huuliharppua. Challenge accepted. Osaan soittaa jo Sormusten Herran tunnaria vähän matkaa, ja pikkuisen Titanicin tunnariakin! *ylpeä itsestään*
  Sain myös Millalta ihanan kellokorun/taskukellon, jossa on kauniita kaiverruksia ja kaunis ketju ja joka on muutenkin kaikin puolin ihana. Edellinen taskukelloni, jonka perin isosedältäni, on surukseni löystynyt siitä kohdalta, missä ketju kiinnittyy kelloon, ja pelkään koko ajan kellon irtoavan ketjusta ja niitä yhdessä pitävän osasen putoavan jonnekin. Siksi en ole voinut pitää sitä pitkään aikaan, Mutta nyt minulla on uusi kaunis kello <3. Kyllä, minulla on joku obsessio kelloihin : D. Tarkistan hyvin harvoin ajan kännykästäni, koska minulla on yleensä taskukello, ja avaimenperässäni on myös kello.
  Sain myös Lostin 6. tuotantokauden DVD:llä. JUHUU! <3 En malta odottaa, että pääsen katsomaan sitä ja kaikkia niitä ihania ekstroja, joiden näkemistä olen odottanut niin kauan!
  Sain myös kahdet uudet hanskat (Kiitoskiitos!), uudet kuulokkeet (edelliseni ovat rikki), lahjakortin Kicksiin, kauniin metallisen kirjanmerkin, josta roikkuu pieni keijukainen, kolme pussillista turkinpippureita sekä kaksi uutta kirjaa: "Matkalla nörttiyden ytimeen", jonka ehdin jo lukea (suosittelen!), sekä "Stravaganza: Salaisuuksien kaupunki" (Aloitan tänä iltana!)

  Joo. Ajatukseni oli siis toivottaa onnellista joulua kaikille! Nauttikaa elämästä <3