Tämän illan yleismieliala: Masentaa. Ärsyttää. Rasssaaaa!

  Mutta vähät siitä, en tullut puhumaan rassaamisesta : D. Halusin mainita, että minulla on lupa maalata alakerran ateljeen seinät!
  Antakaas kun selitän.
  Meillä on alakerrassa huone, joka on kulkenut nimillä askarteluhuone, leikkihuone, tietokonehuone, työhuone jne., mutta tosiasiassa sillä ei ole ollut vakituista tarkoitusta. Siellä on kaikki kirjat, joita kukaan ei omaan hyllyynsä kaipaa, ja siellä on kaikki askarteluvälineet suuressa kaapissa, joitakin isin tietokonejuttuja yms. yms. rojua. Saimme kuitenkin kivasti jokin aika sitten idean vääntää siitä oikean taiteilijan ja ompelijan ateljeen, jossa minun sopii ommella. Oma huoneeni on näes hiukkasen liian pieni siihen hommaan: Kankaita voi leikata vain 0,5x1 metrin kokoisella alueella oven edessä (koska muuta vapaata lattia-alaa peittää pörrömatto), ja jos pöydällä on vähänkin kamaa, ompelukone ei mahdu siihen.
  Ja nyt siis saan siirtyä ompelukoneineni, saumureineni, kankaineni ja muine härpäkkeineni alakerran ateljeehen! Ja mikä parasta, sain luvan maalata huoneen seinät! En malta odottaa : D. Haluan käyttää tilaisuuden hyväkseni ja maalata seinään jonkin kuvan. Hillityin ideani olisi lattiasta kattoon ylettävä puu, jonka haaveilin joskus maalaavani oman huoneeni seinään...
  Mutta se jääköön hetkeksi hautumaan :3

  Toinen asia: Meillä alkoi matikka kaksoistutkinnon puolella tällä viikolla, ja se on ihmeekseni suorastaan helppoa! En voi uskoa tätä! Matikka oli minulle suoranaista kidutusta yläasteella, ja sain ponnistella tosissani, mikäli halusin kokeista enemmän kuin kutosia. Olen iloinen, että vihdoin tajuan jotain!