No niin. Kävin vihdoin ja viimein katsomassa sen uuden Harry Potterin.

  SPOILERSSia luvassa, lukekaa varovaisesti, jos ette ole nähneet, mutta haluatte nähdä, muttette halua nähdä spoilereita... Joo.

  Ette voi kuulkaa uskoakaan, kuinka... en osaakaan kuvailla : D. Aloitetaan alusta.
  En ole enää ihan varma, minkä ikäisenä löysin Harry Potterit. Muistan, että niitä on luettu minulle ääneen ennen kuin pystyin itse lukemaan niin paksuja kirjoja.  Ihastuin koko ideaan välittömästi. Koulu, jossa opetellaan taikomaan, vaaroja, seikkailuja ja eeppistä ystävyyttä? Hullaannuin välittömästi. Luin kirjat kymmeniä kertoja, osasin nimetä pienimmätkin faktat, ja sukulaiset olivat tyytyväisiä joulu- ja syntymäpäivälahjoja ostaessaan. "Tässä lukee Harry Potter, tästä se varmasti pitää." Olin hirveän pettynyt, kun yhdestoista syntymäpäiväni tuli ja meni, enkä saanut kirjettä Tylypahkasta. En suostunut uskomaan, ettei koko Tylypahkaa ole tai että olisin - hrrrr! - jästi, vaan arvelin heidän vain unohtaneen minut : D
  Jossain vaiheessa innostus hiljeni hieman, muttei koskaan häipynyt. Luin Tarun Sormusten Herrasta ja löysin siitä jotain uutta, mutta osasin silti vielä kertoa, että Tee-Se-Itse - Luudanhoitajan käsikirjassa penseän peruutusvaihteen korjausloitsu on sivulla 12, ja muistan sen vieläkin mistään tarkistamatta.
  Niin, ja pointti oli? En tiedä enää itsekään : D. Kai minä yritän sanoa, että olen kasvanut Harry Potterin kanssa, ja se on piru vieköön vaikuttanut siihen, millainen hullu minusta on tullut. Aamen.

  Anyways, nyt tulee spoilereita. Leffa oli hyvä, asiat olivat juuri niin mukavasti kuin olin toivonutkin. Tosin kiinnitin huomiota niinkin pikkuisiin yksityiskohtiin kuin että Mundungusilla oli inkiväärinvärisen tukkapehkon sijaan kalju. Ja Oljon piti saada se medaljonki ja olla siitä erittäin kiitollinen jne., mutta samanlainen örmy se oli edelleen. Dobby nyt oli yhtä ihana kuin aina ennenkin. "Olenhan tonttu!"
  Ainoa, mikä rassasi ihan tosissaan, oli se, miten Tarina Kolmesta Veljestä oli toteutettu. Piirrettyä (tarkoitan nyt siis tietenkin tietokoneanimaatiota, mutta silti)? Miksi ihmeessä ei näyteltyä? Varsinkin kun ne hahmot olivat selvästi karikatyyrimaisia, eivätkä oikean näköisiä. Ei näin, ei näin.
  Plus se häiritsi, että Harrysta tuli sen polttoherjan takia niin karmean näköinen : D. Mutta ihan onnistuneesti oli sekin toteutettu.
  Joo, ja ihanat maisemat siellä oli! Upeat kuvaspaikat oli valittu, ja erityisesti alun monijuomaliemikohtaus aiheutti hilpeyttä. Seitsemän Harry Potteria! Voiko huvittavampaa kuvitella? Plus se oli varmasti erittäin hauska näytellä : D. "Joo, me haluttais nyt että sä seisot tän trikkitaustan edessä ja vaihdat vaattees. Seitsemän kertaa! Ja Fleurin kohdalla saat luvan laittaa noi rintsikat päälle."

  Agh. En malta odottaa, että se seuraava osa tulee! Ja minä olen varma, että sinne ensi-iltaan minä menen pukeutuneena Severus Kalkarokseksi! Kuka lähtee mukaan?