Screw aktiivisuus, minähän kirjoitan ihan siinä tahdissa kuin huvittaa : D

  Pakko kyllä myöntää että olisi kiva kirjoittaa useammin, juttua ei vaan tule. Elämäni ei näes ole varmaankaan kovin kiinnostavaa teidän silmissänne ~

  Hei nyt stop! Muistin yhden jutun, josta haluan paasata teille!
  Bongasin jokin aika sitten Facebookista tämmöisen jutun:

KANNATTAA OLLA LYHYT : voit mm. ostaa pienen urheiluauton, varvastelu kehittää hyvät pohjelihakset, pää ei kolahda kattoon eikä lamppuja tarvitse väistellä, housun lahkeet eivät koskaan ole liian lyhyet, voit käyttää korkeita korkoja, et ole koskaan näköesteenä ja sen lisäksi lyhyet kastuu sateessa myöhemmin! Kopioi tämä seinällesi jos olet lyhyt.

  Luonnollisesti koska olen pitkä, tämmöinen juttu ärsytti minua noin niin kuin aika lailla, eikä vähiten tuo "korkeat korot" -kohta. Aloitetaan ykkösväitteestä:
  Niin pientä urheiluautoa ei olekaan etteikö pitkä ihminen pystyisi sinne tunkeutumaan. Pitkät ihmiset ovat myös yleensä oppineet laskostamaan itsensä pienempään tilaan kuin uskoisi.
  Kakkonen, kolmonen ja nelonen: No joo, saattaapa kehittääkin. Saattaa myös olla ettei kehitä. Ja myönnän, olen kolauttanut pääni useammin kuin kerran kattoon tai ovenkarmiin ja kerran rikkonut lampun, kun hyppäsin ilmaan ja pääni osui lamppuun. MUTTA. Pitkät voivat kumartua. Sujuuko tarpeen mukaan kasvaminen pätkiltä yhtä helposti, hmm?
  Ja ne housujen lahkeet. Kyllä, ne ovat usein liian lyhyet, mutta jos panostaa kunnolla housujen hankkimiseen niin tuskin ovat. Ja pitkillä on lähes poikkeuksetta metriset huippumallisääret. Housut veks ja hame päälle, siinä näkevät lyhyet ne huippujalat, eikä ole edes housuja joiden lahkeet voisivat olla lyhyet.

  Jaa pitkät eivät voi käyttää korkeita korkoja? Ärr, vereni kiehuu. Minulla on 10-senttiset korot, olen ne jalassa ~193 cm pitkä eikä pituus häiritse tippaakaan! Lyhyemmät kärsivät sitten alemmuuskomplekseista.
  Olet harvemmin näköesteenä lyhyenä, kyllä, mutta näetkö sitten itse mitään? Pitkillä ei ystävät hyvät ole koskaan ongelmia nähdä edessä seisovien ihmisten ylitse. Lyhyet hyppivät tasajalkaa ja kyselevät: "Mitä siellä tapahtuu? Mitä siellä tapahtuu?"
  Tuo viimeinen on lähinnä piruilua. Siinä vaiheessa kun pitkä tajuaa että täällähän sataa, lyhyt on kastunut yhtä lailla. Ja jos pitkällä on se sateenvarjo, lyhyt jää helposti tuulen ja sateen armoille, sillä se sateenvarjo on niin korkealla.

  *vetää henkeä* ...Touché.

  Pitkät ystäväni, älkää koskaan alentuko kyyristelemään, vaan olkaa ylpeitä pituudestanne!

  Ja lyhyet ystäväni... En tarkoittanut loukata ketään, haluan vain ilmoittaa että pituudessakin on puolensa. Älkää ärsyttäkö meitä tai saatamme astua päällenne.