Huomenna yhteisvastuukeräykseen kerääjäksi. Nyt melkein kaduttaa, ei huvittais yhtikäs mennä seisoskelemaan mihinkään ja kerjäämään rahaa, kun on juuri semmoinen tahdon-ommella-tai-leipoa-tai-tehdä-ihan-mitä-vaan-käsilläni-hetki. Nyyh ;__;. Mutta kai sitä nyt kaksi tuntia kestää. Ja meneväthän ne rahat hyvään tarkoitukseen. Vai tuleeko sitä rahaa ollenkaan? Entä jos ei tule? Min ainakin yleensä annan rahaa keräykseen, jos vain lompakko on tullut mukaan :3.

Löysin juuri aivan ihanan kaavan, jota pitää ilmeisesti kokeilla huomenna~. Täältä voit ladata ilmaiseksi kaavat ihanaan kisupehmoon <3. Kyllä nyt ainakin yksi on ommeltava :3. Ostin yksi päivä muuten suuria sinisiä lasisilmiä kaksi kappaletta ja nyt pitäisi keksiä jokin pehmo, jolle ne kiinnittää. Olen koettanut suunnitella mallia, laihoin tuloksin tosin.
Pehmon on ehdottomasti oltava jotenkin... mutanttimainen :3. Suunnittelin kaksipäistä jänöä jonkin aikaa, mutta se ei oikein iske. Mutta enköhän minä nyt jotakin keksi. Ehdotuksia otetaan ilolla vastaan, vihje vihje!

Huvittaa myös kovasti kutoa sukat jostakin ihanasta sammaleenvihreästä mohairlangasta, mutta suunnitelmassa on vain yksi aukko: en osaa kutoa! Kaikki lähipiirissäni ovat varmaan kuulleet Legendaarisesta Lapasesta ala-asteella. Minulta meni vuosi ja sain kudottua yhden ainoan lapasen. Mutta se olikin oikein mallikelpoinen lapanen se :3.

Hupsista, kello onkin jo yli kymmenen. Mutta sallikaamme tämä nukkumaanmenostalipsahdus minulle, nyt on sentään perjantai : )