Ensinnäkin, ketuttaa tosi pahasti, kun kirjoitin tämän tekstin äsken, mutta äkkiä Vuodatus kirjasi minut ulos ja pyyhkäisi samalla koko pitkän kirjoitukseni bittiavaruuden syövereihin. Kostoksi kirjoitan vähän vähemmän kuin äsken >D.

Havahduin huomaamaan, että Novella on ollut olemassa jo päälle vuoden! Näin se aika rientää. Voisin toki kertoa, miksi tulin perustaneeksi blogin, mutten kerta kaikkiaan muista! :P Kenties halusin jakaa ajatuksiani ihmisten kanssa, kertoa käsitöistäni ja elämästäni. Tai ehkä olen vain huomionkipeä. x)

Enivei, otsikon kakkososa viittaa siihen, että minulla on ollut viikon alusta saakka kovin luova ja aikaansaava fiilis, mutten ole saanut tehtyä mitään, osaki siksi etten ole ehtinyt enkä jaksanut. Nyt viikonlopun tullessa olisi ihana toteuttaa pari suolataikinakorua ja käydä Fidan Lähetystorilla kurkkimassa juttuja. Tarvitsisin uusia huppareita, parempi talvitakkikin olisi kiva enkä muutamaa T-paitaakaan pistäisi pahakseni ; ).

Luin muuten viikon alussa Tuulia Ahon kirjoittaman Kuikansulka-kirjan, jonka lainasin koulun kirjastosta. Olen sitä pitkään kauniin kansikuvan ja nimen takia vilkuillut, mutta takakansi lupasi ikävän ennalta-arvattavaa juonta.  Lopulta luin sen, ja vaikka pystyinkin jokaisen käänteen arvaamaan, tykkäsin siitä silti. Rakastan henkilöiden nimiä (mm. Kuikansulka, Itätuuli, Kevätsade, Pellavainen, Tilhi...) ja ympäristöstä tuli Hannusjärvenmetsä mieleen. Rrrrakastan tuossa nimenomaisessa metsässä kävelemistä ja jonakin päivänä vielä lähden käyskentelemään tuonne, ottamaan valokuvia ja eksymään oikein kunnolla! <3

Aaaa, tämä tekemisen halu kouraisee ajoittain niin syvältä, että tekee mieli rynnätä suoraan kangasarkulleni etsimään jotain tekemistä!